Over ons

Total Sport Partner – Scoor voordeel voor je sportclub!

 

Total Sport Partner is een initiatief van Tim van Ammelrooij, Dick de Heus, Wim Jansen Jr. en Wilfred Schoonderbeek. Verenigd in liefde voor de sport, versterkend in ervaring en expertise. Ze zijn met Trainingskampen.nl, VI-TravelEMboost en HEUS advies-interim-intermediair topspelers in hun veld, geven nieuwe impulsen aan de commerciële koers binnen het betaalde voetbal, maar zijn bovenal verbonden met het lokale verenigingsleven.

 

Dick de HeusTim van AmmelrooyWim Jansen jrWilfred Schoonderbeek

Missie

Total Sport Partner draagt bij aan een gezonde toekomst van Nederlandse sportverenigingen.

Visie

Sportverenigingen zijn een bindende factor in de Nederlandse samenleving. Verenigingen die worden gedragen door de leden en sponsoren. Total Sport Partner biedt deze leden en sponsoren de kans een extra inkomstenbron aan te boren voor hun sportclub door zélf voordeel te genieten. 

Total Sport Partner biedt aan bedrijven een digitaal (website) en menselijk (accountmanagement) platform van en voor sportclubs en haar sponsors / leden de mogelijkheid geeft op kostenbesparingen qua inkoop (bedrijven), dan wel direct voordeel op aankopen (leden), waarbij deze sportclubs weer nieuwe inkomsten realiseren.

Goede Doelen, Total Sport Partner en het Jeugdsportfonds

Total Sport Partner gelooft in de bindende kracht van sportverenigingen. Via onze eigen stichting ondersteunen wij het Jeugdsportfonds, dat sportkansen creëert voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Zo kunnen ook bedrijven en particulieren die niet direct verbonden zijn aan een sportclub- of bond met ons bouwen aan een gezond sportklimaat in Nederland. Door samen met Total Sport Partner voordeelprogramma’s te activeren en hierbij de stichting aan te merken als goed doel.

Total Sport Partner ondersteunt en faciliteert sportclubs en biedt bedrijven een platform voor (new) business.

Scoor Voordeel voor Sport...!

 

      

 

Nieuws

06-08-2016

TSP en VriendenLoterij zorgen voor succesvolle belavonden bij sv BVCB met 161 loten!

De...

05-19-2016

TSP en VriendenLoterij zorgen voor succesvolle belavonden bij v.v. De Meern met 188 loten!

...
05-11-2016

De Eredivsieclubs maken al langer gebruik van de Vriendeloterij om de inkomsten voor de club te...

02-26-2016

In de De Gelderlander stond deze week een pakkend voorbeeld van de verminderde inkomsten voor...

02-22-2016

Het Groesbeekse Achilles '29 is de volgende club die zich heeft aangesloten bij Total Sport...